Політика конфіденційності

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності та використання файлів cookie, оскільки вона визначає ваші права та обов’язки щодо ACCENT. 

Цю Політику конфіденційності та використання файлів cookie можна час від часу переглядати або оновлювати, і ми радимо вам регулярно її переглядати. 

Стаття 1 – Загальна 

1.1. Ця Політика конфіденційності визначає, як обробляються ваші персональні дані під час використання програми MYACCENT («Додаток») і веб-сайту www.accentjobs.be («Веб-сайт»). Обробка здійснюється під відповідальність ACCENT із зареєстрованим офісом за адресою: Beversesteenweg 576, 8800 Roeselare, Бельгія та зареєстрованим у CBE під номером 0455.069.956 (ACCENT Jobs for People NV) та 0887.120.626 (ACCENT: Constructina NV joint) АКЦЕНТ»).

1.2. АКЦЕНТ прагне дотримуватись Закону від 30 липня 2018 року про захист фізичних осіб щодо обробки персональних даних, транспонування, доповнення та імплементації Європейського регламенту 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист персональних даних, а також як положення про боротьбу зі спамом Книги XII Кодексу господарського права щодо «закону електронної економіки» (якщо є). 

1.3. Використовуючи Програму та/або Веб-сайт та/або надаючи персональні дані ACCENT, ви беззастережно та безповоротно погоджуєтеся з положеннями цієї Політики конфіденційності та файлів cookie.

Стаття 2 – Персональні дані 

2.1 ACCENT обробляє персональні дані, які ви нам надаєте, наприклад: 

  • Електронні ідентифікаційні дані:

– наприклад, IP-адреса, через файли cookie (див. статтю 7),…; 

  • Ідентифікаційна інформація: 

– наприклад, ім’я, адреса електронної пошти, адреса, номер телефону, дата народження, адреса, ...; 

  • Професійні та/або навчальні дані: 

– наприклад, резюме, мотиваційний лист, навчання, історія роботи,…; 

  • Дані нарахування заробітної плати: 

– наприклад, номер національного реєстру, сімейний стан, склад сім’ї, номер банківського рахунку,… 

2.2 ACCENT також обробляє публічні дані. Це стосується, наприклад, даних, які підлягають обов’язковій публікації, як-от публікація вашого призначення на посаду директора компанії в Crossroads Bank for Enterprises, або даних, які ви самі оприлюднили, наприклад, інформацію на вашому веб-сайті або на LinkedIn, або дані, які загальновідомі у вашому регіоні або які з’явилися в пресі, або інформацію, яку можна знайти, наприклад, на Graydon. 

Стаття 3 – Цілі та правова основа обробки

3.1 Загальні цілі та правова основа: 

АКЦЕНТ використовуватиме зібрані персональні дані лише для таких цілей: 

  • Електронні ідентифікаційні дані: 

– Надавати та покращувати Веб-сайт та Програми; 

– Правовою основою є законні інтереси ACCENT щодо постійного вдосконалення свого веб-сайту, додатків та послуг, а також забезпечення належного функціонування та зростання ACCENT. Законні інтереси ACCENT не можуть і в будь-якому випадку не переважають ваші інтереси щодо конфіденційності. 

  • Ідентифікаційна інформація: 

– надати вам необхідну інформацію чи послуги; 

– Пропонувати наші послуги найкращим чином; 

– адаптувати наші послуги та гарантувати, що потрібні профілі пов’язані між собою; у зв’язку з цим ми можемо використовувати методи профілювання та заповнення/збагачення даних; 

– За умови виконання угоди або вашої явної попередньої згоди як правової підстави. 

  • Професійні та/або навчальні дані: 

– оцінити, чи є ви підходящим кандидатом на вакансію;  

– зв’язатися з вами, якщо ми відхилили вашу заявку чи ні, і щоб мати можливість запросити вас на співбесіду; 

– зв’язатися з вами, якщо найближчим часом виникне відповідна посада;  

– Пропонувати наші послуги найкращим чином; 

– Щоб адаптувати наші послуги та забезпечити відповідність правильних профілів, у зв’язку з цим ми можемо використовувати методи профілювання та заповнення/збагачення даних;   

– На правовій основі виконання договору або на законному інтересі ACCENT в інформуванні вас про оцінку вашої заявки. 

  • Дані нарахування заробітної плати:  

– для виплати заробітної плати та додаткових виплат, відпускних та інших виплат, передбачених трудовим договором; 

– З оформленням договору як правової підстави. 

Ви не зобов’язані розкривати свої персональні дані, але розумієте, що надання певних послуг стає неможливим, якщо ви відмовляєтеся від обробки. 

3.2 Прямий маркетинг: 

Персональні дані також можуть бути використані для прямого маркетингу (включаючи рекламні акції та маркетингові кампанії в контексті наших послуг). 

Прямий маркетинг, пов’язаний з послугами АКЦЕНТ, може надсилатися існуючим клієнтам АКЦЕНТ та його філій, виходячи з наших законних інтересів, щоб забезпечити безперебійну роботу та зростання нашого бізнесу. У будь-якому випадку ці законні інтереси можуть не переважати і не будуть переважати ваші інтереси щодо конфіденційності. 

Перед відправкою прямого маркетингу (включаючи рекламні акції та маркетингові кампанії в контексті наших послуг) кандидатам, тимчасовим працівникам і потенційним клієнтам, завжди буде запитано чіткий дозвіл. 

Цю згоду можна відкликати в будь-який час без обґрунтування та без витрат: див. статті 5 і 10 щодо відкликання вашої згоди. 

3.3 Передача третім особам: 

3.3.1 Передача стороннім постачальникам послуг 

ACCENT може передати ваші персональні дані стороннім постачальникам послуг, які надають технічну та оперативну підтримку, а також стороннім постачальникам послуг загалом (наприклад, юристам, аудиторам…), якщо це необхідно для професійних послуг та/або якщо вони зобов'язаний зробити це на підставі закону, який визначає, чи є судовий наказ обов'язковим. 

ACCENT не буде продавати, орендувати, розповсюджувати чи іншим чином надавати ваші персональні дані комерційно доступним третім сторонам, за винятком випадків, описаних вище. 

3.3.2 Передача даних всередині групи 

«АКЦЕНТ» входить до групи «Дім HR», до якої входять кілька компаній, що працюють у сфері підбору персоналу та кадрів. Більше інформації про Будинок кадрів та дочірніх компаній можна знайти тут: https://www.houseofhr.com/companies.  

АКЦЕНТ може ділитися персональними даними, які він обробляє, з іншими компаніями в групі House of HR у контексті внутрішньогрупової співпраці та/або внутрішньогрупових послуг для покращення діяльності та послуг ACCENT та групи House of HR, для полегшення та спростити (наприклад, послуги ІКТ, бухгалтерський облік, аналіз і статистика, управління боржниками, прямий маркетинг тощо). 

У деяких випадках АКЦЕНТ може виступати разом з іншими компаніями групи House of HR як спільний розпорядник даних для обробки ваших персональних даних. Це означає, що вони спільно визначають мету та засоби обробки ваших персональних даних. У цьому випадку вони несуть спільну відповідальність за дотримання чинного законодавства про захист даних. Однак ACCENT залишається вашою основною контактною особою, також для реалізації ваших прав щодо ваших персональних даних (додаткову інформацію про здійснення ваших прав див. у статті 5). 

3.4 Передача в треті країни: 

ACCENT може передати ваші персональні дані за межі Європейської економічної зони для обробки даних відповідно до цієї заяви про конфіденційність. У разі передачі даних за межі Європейської економічної зони до країни, яка не забезпечує належного рівня захисту, ACCENT гарантує, що вживе всіх заходів для захисту ваших персональних даних, включаючи виконання договірних положень, які забезпечують достатню кількість даних. гарантії захисту даних, які будуть передані на міжнародному рівні. 

3.5 Правові вимоги: 

У рідкісних випадках від ACCENT може знадобитися розкрити вашу особисту інформацію згідно з ухвалою суду або дотримуватись інших обов’язкових законів чи нормативних актів. АКЦЕНТ докладе розумних зусиль, щоб заздалегідь повідомити вас про це, якщо на це не поширюються юридичні обмеження. 

Стаття 4 – Тривалість обробки 

Персональні дані будуть зберігатися та оброблятися нами протягом періоду, який необхідний залежно від цілей обробки, як описано в статті 3, і залежно від договірних відносин між ACCENT і вами: 

  • Електронні ідентифікаційні дані, такі як IP-адреса: на час вашого відвідування Веб-сайту або Додатка; 

  • Ідентифікаційні дані: на час надання запитуваних послуг; 

  • Дані про кандидатів та/або тимчасових працівників: 

– Якщо ви коли-небудь мали контракт з Accent: 

Ми зберігаємо ваші дані протягом 10 років після закінчення останнього трудового договору через можливі комерційні претензії та нещасні випадки на виробництві. 

Заробітні квитки, оціночні документи та резюме будуть видалені через 5 років.  

  • Якщо ви ніколи не мали контракту з Акцентом: 

Усі кандидати, з якими не укладалися контракти або не контактували протягом останніх 10 років, будуть видалені. 

Усі кандидати будуть зберігатися в базі даних протягом 5 років у контексті позовів про дискримінацію. 

Для кандидатів у базі даних, де останній момент контакту був від 5 до 10 років тому, документи (наприклад, CV) та особисті дані (наприклад, мобільний телефон та адреса електронної пошти) будуть автоматично видалені через 5 років. 

– Ідентифікаційні дані клієнта, клієнта або інших ділових відносин: на час надання запитуваних послуг та на дотримання наших юридичних зобов’язань; 

– Фото та відео: на час надання запитуваних послуг 

Згадані персональні дані в будь-якому випадку зберігаються відповідно до конкретних правових норм, а також строків давності, які зобов’язують нас зберігати ваші персональні дані довше, наприклад, щоб захистити нас від судового позову. 

Стаття 5 – Ваші права 

Ви завжди маєте право вимагати від нас перевірки, обмеження, покращення або видалення ваших персональних даних. Ви маєте право відкликати свою згоду, заперечити проти обробки персональних даних або попросити нас передати ці дані. 

Ви можете скористатися своїми правами, звернувшись до нас (контактні дані можна знайти в статті 10). Ми завжди можемо попросити вас підтвердити свою особу, щоб запобігти несанкціонованому доступу до ваших даних. 

АКЦЕНТ не завжди зобов’язаний виконувати ваше прохання щодо реалізації ваших прав – ваші права застосовуються лише у випадках і в обсязі, передбачених законом. 

Ви також маєте право подати скаргу до контролюючого органу. Для Бельгії це орган із захисту даних,
Drukpersstraat 35,
1000 Брюссель,
Телефон +32(0)2 274 48 00
або факсом +32(0)2 274 48 35,
contact@adp-gba.be, https://www.dataprotectionauthority.be/contact. 

Стаття 6 – Безпека та конфіденційність 

Ми розробили заходи безпеки, адаптовані з технічної та організаційної точки зору, щоб уникнути знищення, втрати, фальсифікації, модифікації, несанкціонованого доступу або помилкового сповіщення третіх сторін зібраних персональних даних, а також будь-якої іншої недозволеної обробки цих даних. дані. 

Для обробки ваших персональних даних ми надаємо доступ до ваших персональних даних нашим співробітникам. 

Ми гарантуємо подібний рівень захисту, роблячи договірні зобов’язання, подібні до цієї Положення про конфіденційність, застосовними до наших співробітників і призначених осіб. Конкретно це означає, що наші співробітники та особи, які призначені на посаду, зобов’язані дотримуватися конфіденційності, і лише ті, кому це необхідно для виконання своїх функцій, мають доступ до ваших персональних даних. 

Стаття 7 – Cookies 

7.1 Що таке файли cookie? 

«Cookie» – це невеликий файл, надісланий сервером ACCENT і розміщений на жорсткому диску вашого комп’ютера/смартфона. Інформацію, що зберігається в цих файлах cookie, можемо прочитати лише ми і лише на час відвідування Веб-сайту/Додатка. 

7.2 Чому ми використовуємо файли cookie? 

На нашому веб-сайті та в Додатку використовуються файли cookie та подібні технології, щоб відрізняти ваші переваги використання від інших користувачів нашого веб-сайту та програми. Це допомагає нам надавати вам кращу взаємодію з користувачем, коли ви відвідуєте наш веб-сайт, використовуєте додаток, а також дозволяє нам оптимізувати наш веб-сайт і додаток. 

У зв’язку з останніми законодавчими змінами, усі веб-сайти/додатки, націлені на певні частини Європейського Союзу, зобов’язані запитувати вашу згоду на використання чи зберігання файлів cookie та подібних технологій на ваших комп’ютерах чи мобільних пристроях. Наша політика щодо файлів cookie надає вам чітку та повну інформацію про файли cookie, які ми використовуємо, та їх призначення. 

7.3 Веб-сайт/Додаток використовує лише такі файли cookie: 

– Функціональні файли cookie  

Функціональні файли cookie є необхідними файлами cookie для забезпечення належного функціонування нашого веб-сайту та програм. Вони забезпечують належну роботу основних функцій, таких як навігація сторінкою та доступ до захищених областей веб-сайту. Без цих файлів cookie веб-сайт не може працювати належним чином. Тому ви не можете заблокувати ці необхідні файли cookie. 

– Статистичні файли cookie  

Ці файли cookie збирають анонімні дані про відвідувачів нашого веб-сайту. Таким чином ми хочемо з’ясувати, які сторінки часто відвідуються, де відвідувачі випадають тощо. Завдяки цим даним ми можемо зробити наш веб-сайт кращим і зручнішим для всіх відвідувачів, включаючи вас. 

Маркетингові файли cookie  

Ми використовуємо маркетингові файли cookie, щоб проаналізувати вашу поведінку в серфінгу, щоб ми могли показати вам відповідну інформацію на основі цього. Їхня мета – показувати рекламу, створену спеціально для вас. Ви не помітите цього на нашому сайті, тому що accentjobs.be не показує жодної реклами. Однак інформація може з’явитися на Facebook, YouTube, Google або на іншому веб-сайті, який відповідає на те, що ви шукали від нас. 

– Персоналізаційні файли cookie  

Файли cookie персоналізації дозволяють веб-сайту запам’ятовувати інформацію, яка впливає на ваші особисті потреби. Ці файли cookie дозволяють нашому веб-сайту запам’ятовувати інформацію, яка впливає на вашу поведінку в серфінгу, наприклад, ваші мовні переваги або регіон, де ви живете. Таким чином ми можемо запропонувати вам оптимальний досвід серфінгу.  

Якщо під час першого відвідування веб-сайту ACCENT ви виберете «прийняти всі файли cookie» у банері cookie, це означає, що ви погоджуєтеся з тим, що всі ці файли cookie будуть розміщені на вашому ПК. 

– Google Analytics 

Google Analytics – це служба веб-аналітики, що надається Google, яка відстежує та звітує про трафік веб-сайту. Google використовує зібрані дані для відстеження та контролю використання наших сервісів. Ці дані надаються іншим службам Google. Google може використовувати зібрані дані для контекстуалізації та персоналізації реклами власної рекламної мережі. 

Ви можете не робити свою активність у Службі доступною для Google Analytics, встановивши доповнення для веб-переглядача для відключення Google Analytics. Доповнення не дозволяє Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js і dc.js) надавати Google Analytics інформацію про діяльність відвідувачів. 

Для отримання додаткової інформації про політику конфіденційності Google відвідайте веб-сторінку конфіденційності та умов Google:https://policies.google.com/privacy?hl=nl 

7.4 Ваша згода: 

Ви можете відмовитися або заблокувати файли cookie через налаштування файлів cookie на нашому веб-сайті або змінивши параметри конфігурації вашої навігаційної системи. Вимкнення файлів cookie може означати, що ви не можете використовувати певні функції Веб-сайту.

Суворо необхідні печиво

Ці файли cookie необхідні, інакше веб-сайт не працюватиме. Ці файли cookie не можна вимкнути. У більшості випадків ці файли cookie використовуються лише у відповідь на ваш вчинок, який по суті вимагає надання послуги, наприклад, реєстрація ваших налаштувань конфіденційності, вхід на веб-сайт або заповнення форми. Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб блокувати або попереджати вас про ці файли cookie, але деякі частини веб-сайту не працюватимуть. Ці файли cookie не зберігають жодної персональної інформації.

Підгрупа файлів cookie Печиво Використовуються файли cookie Тривалість життя
cdn.cookielaw.org OptanonAlertBoxClosed, OptanonConsent Опосередковано 365 днів, 365 днів

Якщо у вас є додаткові запитання чи коментарі щодо обробки ваших персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з нами за електронною адресою charlotte.devloo@accentjobs.be

Ви також можете знайти більше інформації за адресою http://www.allaboutcookies.org/, це щодо файлів cookie та далі http://www.youronlinechoices.eu/, щодо поведінкової реклами в Інтернеті та конфіденційності в Інтернеті. 

Стаття 8 – Зміни до цієї Положення про конфіденційність 

Ми можемо час від часу змінювати цю заяву про конфіденційність. Щоб тримати вас в курсі останніх змін нашої Заяви про конфіденційність, ми оновлюватимемо дату перегляду щоразу, коли вона змінюється. З цієї дати набуде чинності змінена заява про конфіденційність. 

Регулярно переглядайте цю сторінку, щоб бути в курсі будь-яких змін та/або доповнень. 

Ми також завчасно повідомимо вас про значні зміни до цієї Положення про конфіденційність. 

Стаття 9 – Дата останнього перегляду  

Дата останнього перегляду: 22 липня 2021 року. 

Стаття 10 – Зв'яжіться з нами 

Ви завжди можете зв’язатися з нашим DPO Charlotte Devloo за номером 051 460 562 абоcharlotte.devloo@accentjobs.be

– Кандидати, тимчасові працівники, заявники та зацікавлені особи: 

Якщо ви, як кандидат, тимчасовий працівник, заявник, або якщо у вас виникли запитання щодо того, як ACCENT обробляє ваші дані, зв’яжіться з нами.через цю контактну форму

Оскільки ми зберігаємо або обробляємо ваші персональні дані, ви маєте певні права (див. статтю 5). Якщо ви хочете скористатися цими правами, скористайтеся цією формою. 

– Компанії та клієнти 

Якщо у вас як у компанії чи клієнта є запитання щодо того, як ACCENT обробляє конфіденційність під час наших послуг або співпраці, ви завжди можете зв’язатися з нами за допомогою наведених нижчеКонтактний формуляр

ukUK